Чому береза плаче?
Що дуба безмежно кохає,
Що туги ранiше не знала,
Тепер же вiд неї вмирає?
Та дуб той не вiдав кохання,
Не тьохнуло серце козаче.
Тому, мабуть, з нiчки до рання
Береза так жалiсно плаче.
26.04.1971
Свидетельство о публикации №121080407770