Дощ прибiг до Львова передчасно
Так юнак на здибанку біжить:
щоб раніш побачитись зі щастям –
обійнять раніше, хоч на мить.
Дощ прибіг, усупереч прогнозам, –
вже, не завтра, він уже ось тут...
Грім гримить, як і належить грозам.
Трави, як належить, підростуть.
Не боюсь ні зливи, ані грому:
сам я Водолій, ось в чому річ...
Дощ – маленьким, ледь помітним, гномом –
по калюжах бігає всю ніч...
Блискавку люблю без забобонів.
Блискавка, а потім грім – то щем...
Й мокрими руками я з балкону
папороть тримаю під дощем...
ФОТО: EXPRES.UA
Свидетельство о публикации №121080400036
Нина Уральская 08.07.2023 19:13 Заявить о нарушении
по калюжах бігає всю ніч..." - прелесть!!!
Нина Уральская 08.07.2023 19:15 Заявить о нарушении