Дух лл

      Дух Іллі


               Духовному отцеві Олегу Маланяку
               з любов’ю присвячується


Будь в глибині
так, в глибині —
в ці теплі дні
в Господі слави
де в сонці
         в небі і
                отавах
як повідочки
тчуть управи:
Слово схиляє
й слово править!..


Бо Бог богів
і Цар царів
й Владика всіх-усіх владик
на верх просвітлений
й на низи дикі
і в прикликаннях
й в кличах слави
зіходить —
Слово схиляє
слово править!..
Я не лукавлю.


Слово — Сонце схиля
і слово
в серці править!..

02.08.2018, свято
великого пророка Іллі


Рецензии