Бог ходив по вод
Не лишивши слідів для людини,
Та Петро все ж пішов й не загинув.
Бог ходив по воді.
Світ блукав у пітьмі,
Бачачи, що земля є площинна,
А природа єдина всесильна .
світ блукав у пітьмі.
Ангел гордість вібрав
і задумав підвестись захмарно,
зупиняти такого вже марно,
хто програв, той програв.
Свидетельство о публикации №121080204445