***
Ты почуишь як плачи ричка
У иконы хорэт свичка
И тэ будэшь зо мною чеснэй.
У тэбэ небо забрало маму
У мэнэ папу оно забрало
Шо болэт ??? Не пэрэстало?
Время трохи заличи рану...
Будэ ничь тэмна - дэнь вэлэкий
И вид слёз твоих квитэ влажни,
Рядом будь, як тэпэр цэ важно...
Рядом будь, дажэ як далэко
Свидетельство о публикации №121073103944