Якщо ти зi мною
Пісня тут:
https://www.youtube.com/watch?v=gD7GH-_jOiY
1к.
Де? В якому житті?
В яких незбагненних далях?
Ті
Забуті світи,
Ховають шляхи до мого кохання....
Я буду тебе шукати всюди,
Сьогодні і завтра, і вічно буду,
І знаю я тільки одне:
Ти – в серці моїм, завжди в мене є!...
ПРИСПІВ:
Якщо ти поруч ти зі мною –
Світ насичений любов‘ю.
Щастя більшого не треба!
Ти і сонце моє, і небо!... ) 2 рази
2к.
Де?
В якій чужині?
В країнах яких забутих?
Ті
Сумні чаклуни –
Ховають любов у мареві смутку...
Я буду тебе шукати всюди,
Сьогодні і завтра, і вічно буду,
І знаю я точно одне:
Ти – в серці моїм, завжди в мене є!...
ПРИСПІВ:
3к.
Де?
В яких небесах?
В якій неземній блакиті?...
Є
Любов – диво-птах,
Якого знайти найважче у світі...
Я буду тебе шукати всюди,
Сьогодні і завтра, і вічно буду,
І знаю я точно одне:
Ти – в серці моїм, завжди в мене є!...
ПРИСПІВ:
Свидетельство о публикации №121073103399