Птицi-роки

Хоч птахами злітають роки
І назад вже вони не вертають,
Та назавжди лишають стежки,
Бур’янами вони не зростають.

Ще рік-птаха знялась у політ,
Та вже інша в твій сад прилетіла.
Й ця пташина залишить свій слід,
Бо сьогодні в гнізді вже осіла.

Хоч зозуля кувала роки,
Та не встигла ти їх рахувати.
Ти лічила на небі зірки,
А Господь став роки дарувати.

Не сумуй, що роки так летять,
Не журись, що вони не вертають,
В верховітті вони всі дзвенять
І нектаром життя напувають.

То ж вітання сьогодні  приймай
Від всіх рідних, знайомих і друзів,
Кожен рік залюбки зустрічай
Й не лишайся за ними у тузі.

Бо до тебе щоразу летять,
Чудо-птиці, що звуться роками,
То ж продовжуй ти їх шанувать
І води їх любові стежками.

30.07.2021 р.


Рецензии