Добрий сон

           Сину Божому
           і всіхнатхненниці Марії
           з любов’ю присвячується


Можна спати.
Як праведниці.
На горі щастя...
дух праведності —
він до свого лине
сон добрий
він — звеличує
людину...


а десь далеко
додолу
зігнані
години...


і душа й тіло —
як в дитини.


Давид йшов вище
і минув еон
«Своїм улюбленим
даєш Ти сон...»
Лиш Богосонячність
найбільша висота
                й озон
Він — Центр
і
Слово.
Він —
надсилає
слово
в сон.

22.07.2021,
станція Рихальська


Рецензии