Вълшебство, Автор Генка Богданова

ВЪЛШЕБСТВО

Отрони се звезда и падна край морето…
Но, ето я, сияе в очите на детето.
Слънце  позлатява косите му - свила,
и с алено обагри усмивката му мила.

Сини незабравки   са  детските очички.
Дългит ресници   пърхат като птички.
Като луна красива лицето му не е ли?
По - нежни от снега са бузките му бели.

То гука и се смее, а в мен сърцето пее.
В  правнучето прекрасно  мечтата ни живее.
   


Рецензии