Нинди мужик кирэк

Барсынада байлар кирэк
Торбасы торсын тозек
Аучы булсын,балыкчыда
Йорты да булсын тозек.

Чибэр булсын,озын буйлы
Гармундада уйнасын
Кирэк булса шигерь язып
Сина багышлап укысын.

Капчык тулы акчасында
Эщлэп кондэ ташысын
Телэклэрен ускэн чакта
Кирэк жирен кашысын.

Кунеллэре булыр иде
Эби патшаныкы кебек
Булсан син читкэ карамаган
Алты куллы мужик.


Рецензии