Вдохны вон двi квiткы
В чём проявіл Себя Шіва.
В запахе квіткы й.
Ну, да ты шо! Да кынь ты!
Гэто ж чужы богы фсі!
Ну, то добрэ. Покынув.
А шо мні в замін ты?
Го! Харе Крішна!
Да вона ж, дві вышні!
Хвайно. І гарно.
А я ны духваю,
Шо й шыворот-выворот
Шакті ны выкынуть.
Всэ мы назвалы ж дбайно і влад бы.
Не! Ты тут надто ны гаврык!
Вышня ж ны з Вішну й ны з Вышыня вышкы.
От пак цыбулька луківська!
Шах-мах – і ганьбы всэ.
Образоване жэ вышшэ
В ванек і грышок.
Так мы й молылы б попів но:
На! Да за всіх став нам свічку.
Самы ж шэ діты, шоб хоть уміты
Понюхаты цвіт свят.
Свидетельство о публикации №121072504504
Пышым, ек оно дышым: яросно та ігріво зь.
Всё переформатірваем. Іль, шо, буквы в рускых прам вжэ шыкарны?
Ну, е така страна шэ, ны выдна з-за падлый.
Заходнэ Полісьсе чогось называэца.
Так шо, мы і ліцьвіны вж?
Нет, дэсь булы і кал Кіева шч.
Васыль Брыль-Кобзар 25.08.2021 22:17 Заявить о нарушении