Покаяння
В тополиній десь долині,
Там, на рідній стороні –
Час від часу, прісно й нині
Пульс усе частіш в мені.
На стежині, де гарячі
Літом сонячні піски –
Задзвенить в душі щось наче:
"Край полюбиш на віки..."
Де вродився й пригодився –
Приказка знайома всім,
Але світ тепер змінився,
То й маршрутів сім на сім.
І тепер немов хтось кличе
В край до витоків твоїх,
То душі антена вища:
"Плаче Ба;тьківський поріг..."
Ти прости мене, о Боже,
Винен я, що так прийшлось?
Щем, бо є болюча ноша –
На могилках блиск від рос...
24.07.2021р.
Свидетельство о публикации №121072502952