Гибель Воина на украинском

Загинув у битву люту
Героїчно воїн пав -
Життя останню минуту 
Рідній землі віддав.
Тепер палає крода,
Шлях лежатиме в чертог.
Скласти главу в ім'я Рода -
Те честь і виття борг.
Загинути за рідну землю -
Те воїна доля.
Чи неволі я не стерплю,
Смерть не лякає меня.
Нехай спалахне крода,
Коли в січі впаду,
Була б Русь свободна -
Я за нею на бій іду


Рецензии