Пухнасте серпасте молоткасте

...не баламуть!
...не каламуть!!
...кому чуть суть!!!
   путь є — дійдуть...

...вдача молота тупа?
...тупо гостра у серпа??
...гУпа тим рука без па???
   й шкаралупа вже — без па...

...кури!
...півні!!
...всі совки!!!
   з мізків? — без яєць?? — з руки???


Рецензии