Чия мама краще?

Я люблю свою матусю!
- каже  крихітка Катруся
Раптом чути від Богдана:
-Моя мама бездоганна!

-А у мене мама краще,
Не віддам ії нізащо!
-Ні, у мене! – плачуть діти,
Наші мами краще в світі!

-Тихше, діти, відшукала –
Вихователька казала,
-Я найкращу маму в світі.
Підійдіть до мене швидше!

Я скажу вам таємничо,
Кожному на вушко, звично!
Задоволені малята
Усі хлопці, та дівчата.

Кожна мама гарна,звично,
Хоч и дуже таємнично.


Рецензии