у пекл

У пеклі гроші повертають,
 хоч в рай потрапити –могла б,
усе що можна   нагрібає
олігархічності жага

і скільки здатен кожен з`їсти?
Чи ж можна їсти трохи менш?
Жазі не мати міри хисту,
Та розуміння знаків й меж


Рецензии