I Бiг помоч сыба кому

Конi жэ во вжэ в  Шанi

І мы вырвалі всю траву,
Гатовясь ко праздніку.
Бо іначе как наяву зь
Тротуар будзе гарным.

І бегіт, і бежіт жід ув пуць!
Куда жа?  Куда жэ?
О! Это ты, Буц,
Нікада й не узнаеш.

І мій Нікон снял суету,
Катора нужна же.
Ілі й Кіт не відіт, адкуль
Ногі растут в срачках?

Ах, моі ж Нікі! Моі вы дывульк!
Шо ж вытэ  драпаетэ?
Ілі я вас тут обнажу
І прамо гурка дам?

Так вот всё ва Іванаве,
Горадзе Шані.
І німа шансу й
Зняць гэты квяты.
 


Рецензии