Хванах си

                красиво момиче: 
в секса е страшно - страшно!, добра.
      
Но питам се:
   - дали ме обича?
   - дали ще бъде майка - майка!, добра?
   
Устремен към бедрата, 
с ръка под полата,
кой ти дири душата!
    
А само тя отговор дава
на този въпрос.


Рецензии