Заберiть нас з кумом iз Францii!
давайте
кинемо
палити?"
"А навiщо?"
-"Ну як?!
Це ж вiдразу
економiя яка!"
-"Ну, тодi й
пити кинемо!"
-"От нахера
тобi стiльки
грошей?"
Гумор з "Однокласникiв"
Кум мав таки
рацiю,
що пiсля
другоi
пляшки
починаеться
телепортацiя...
Люди,
заберiть
нас iз
Францii !
Свидетельство о публикации №121071903146
ТелепАртація - телепОртація
Анатолий Василенко 2 19.07.2021 18:42 Заявить о нарушении