Hakh darmgh th

M;rsh v'a;ngth sty;
;na pfor; hraw; ;la;ngh
S;th myrthi kh;r
Wi grogh s;; ngwa;gh
Moth;r s;th ro;
W; ph;ng nat gwerth
Iph sha im;rth
; bh;rn s;th erth
A; nganth j; w;rt
Vo; sha ; t;;
Mir;eth sw;ergh
K;tai h t; w;rg
;a; s;th mo; rhog
Ik;s m; sa;
Mo kin; tu; r;kh
Sother; darmgh;th

19.11.2020


Рецензии