Двi пари очей
Ані пари з вуст.
Очи впинаються в очі,
Погляд нагадує хуртовину.
Сповідь мовчазна.
Непо сплітається з річкою
І не хочеться вірити
В обмеженість просторову
Цієї блакиті.
Щедра блакить -
Мов опалові копалини
Австралії,
Мовчазна блакить -
Як cordon bleu
Французького лицаря.
Очі розгадують очі,
Блакить помножена на блакить,
Небо розплітає коси хвиль,
Повітря зниузє
Невидимими плечима.
Свидетельство о публикации №121071902259