Лала

Автор тексту, мелодії, виконавець - Бруна.
Пісня тут:
https://www.youtube.com/watch?v=zeTUEZKpjkw

1к.
Золоте намисто  щастя,
Мені сонце дарувало,
Мені руки цілували
Хвилі моря…
А я танець танцювала
Посеред юрби людської
И не знала собі горя
Веселилася й співала…

Приспів:
Ай-ла-ла-ла-а Ай ла ла ла-а-а-а..
Лай-лай-ла –ла… Ла-ла-ла-а…
Люди мене Лалою називали,
Пісня-дівча, Лала, Лала…

2к.
Перламутрові перлини
Мені море дарувало,
И повітря обіймало
Мене ніжно…
А я знову танцювала –
Безтурботна, промениста,
И дзвеніло в такт намисто,
Ла-ла… Ла-ла…


Колись давно писала україномовні тексти для сучасних українських композиторів, щоб промінчики мого життєстверджуючого і сонячного погляду на світ і на життя втілилися у пісні і стали краплинками щастя і радості...
Не справдилося, бо ж не потрібно, нажаль, "вічне, добре, чисте", якщо воно не підтверджене грошовим еквівалентом з твого боку. Митці - люди відкриті і щирі, але продаватися і продавати продукти своєї творчої діяльності вміють одиниці. Решта залишаються нулями...
Це потворна, але правдива картина світу,  де без підтримки і допомоги митець накшталт метелика одноденного, що створив і помер. І ніхто не побачив, і не перехопило подих від захвату: яка краса!
До чого я... Ні до чого... Просто ось іще одна легка і безтурботлива пісенька з минулого. Яка відлетить в нікуди, як і решта зусиль. Залишиться тільки згадка, що дивовижний метелик літав. 
Втім, ЛЕТИ, ЛАЛА, ЛЕТИ!


Рецензии