Боль

В этом тумане, слёзы не видно.
В этом обмане, мне не обидно.
Знаешь за сколько продашь? Душу...
В этой войне мы наш дом, разрушим.

И будет не важно, ни завтра ни позже.
Будет не важно, забудь если сможешь.
Станет так больно.
Жить не захочешь.
Но я уйду, сегодня ночью.

***
Боль.
Наступает всегда в тишине.
Тихо тихо, и я во сне,
И с тобою говорю.
Тихо тихо, и я с тобой,
И я как и ты, не сплю.

Отрывок. Очень, ну очень грустной песни.
______________________________________
In this fog, tears are not visible.
In this deception, I am not offended.
Do you know?
How much will you sell your soul for?
In this war, we will destroy our home.

And it will not matter, neither tomorrow nor later.
It won't matter, forget it if you can.
It will hurt so much.
You don't want to live.
But I'll leave tonight.
I'll try to forget.

***
Pain.
It always comes in silence.
Quiet quiet quiet, I'm in a dream.
I'm sleeping.
And I'm talking to you.
Quiet, quiet, quiet, I'm going to bed.


Рецензии