Новий порядок

Котик,  згорнувся тихо в куточку, 
Тихо муркоче, собі він в півночі,
Годинник кукукнув, пів ніч за раз,
Чайник на кухні, холоне що раз.
 
Сплять домочадці, спить і село,
Де хто не спить, і  йому, повезло,
Гуркіт шалений, звідкись узявся
Донбаська земля тоді затряслася,

Злітали домівки, зривалися клуні,
Дітей і людей, розривало в шматки,
І вчулося десь там «Слава Україні»!
Порядок тепер тут буде новий!.....

Героям Майдану, закони до біса.
Грабуй та насилуй, тепер ти гульвіса,
Від совісті тої Майдан нас звільнив,
Шлях нам до грошей і влади відкрив.

Раніше ми були, ничим та никим,
Тепер, заправляемо ми тут усім,
Ми церкву створили, таку як схотіли,
Кого обібрали когось ми убили,
 
За це нам посади, дають та медалі,
І ми на  закон України  плювали.
Але ж розуміем, що Каліфи на час!
Тому ми безжально грабуемо Вас.


Автор Широков А.. А. 18.07.2021.г Киев Украина
 


Рецензии