Калыханка

Няхай не турбуюць, цябе, мой малыш,
Сусветныя слёзы і вецер...
Дзяцінства адно і мэта твая,
Быць самым шчаслівым на свеце.
Я буду спяваць галасамі бабуль,
Што моляцца у весну і зіму...
Таму што радзіма у нас у душы,
То людзі ёсць наша Радзіма...
Мы будзем жыць у памяці нашых дзяцей,
Смяяцца бязгучна на фота...
Наш род з беларускіх цудоўных людзей!
Радзіма - сям'я і турбота.
Нажаль, усё жыццё як маланка блісне,
І рэха пракаціцца звонка...
Старанна выводзь на белым лісце
"Радзіма" чырвоным алоўкам.
1 июня 2021


Рецензии