***

УКРАЇНО!!! ПОСЛУХАЙ  МЕНЕ!               
 Прикрась квітами, що в тебе є-               
 Поля, ліси і гори і всі інші простори!               
 Де ти побачиш воронки від бомб-               
 Клумби зроби, щоб не було промов і               
  І наголосів від твоїх дітей,               
  Що сьогодні ютяться хто де..
 УКРАЇНО-зробице!               
Це найважливіше зараз для тебе!               
 Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ ПОНАД УСЕ


Рецензии