Там де зор всм хаються поноч

Там де зорі всміхаються поночі.
Утворивши плеяди сузірь,
Де отари проходять з горцями
Полонини карпатські гір,
Де гуцули та лемки сходяться
Продавати у Косів крам,
Де хребти із людьми погодяться,
Що то й правда, он, "піп Іван" ,
Де погода за хвилю руслами
Черемош перехилить в, "Жаб'є" ,
Там би зараз попити гуслянки,
Поки ніч ось село обів' є


Рецензии