Фотосинтез

Кохання хитрий фотосинтез,
Пронумеровані цілунки,
Безмежні зорі. Розмаїття
Живої юності дарунків.

Лунає вальс. Вирує пломінь,
Ти - не зі мною, а в дорозі,
Смакуй амброзію циклонів,
Це зупинити я не в змозі.

Я хочу, як і ти, літати,
Опанувати пульс повітря,
Але шумлять бучні верстати,
В папір вмонтовуючи іскри.


Рецензии