Силогiзми

Хто пише для Вас силогізми вночі,
Втрачає роки, залишаючись тінню?
Навколо імла. Моє серце мовчить,
В повітрі кряжляють лише сновидіння.

Молитва жерців -
Це в нікуди стрибок,
Не в змозі забути я Вашу адресу,
Тримаючи пломінь в полоні лапок,
Я знов підіймаюсь на хвилі прогресу.

Що за виднокраєм? Де в світі дива?
Якої скарбниці Ви ще не торкались?
Надходить епоха велична, нова...
П'ять років тому ми із Вами вітались.


Рецензии