They

Твой парень, мой парень.
Как так получилось?
Уоу уоу, уоу уоу е е
Мой парень, не твой парень.
Но у меня преимущество.
Уоу уоу, уоу уоу е
Два парня?
Или один и тот же?
Как так получилось что твой парень,
Это мой парень.
Всё запуталось.

Есть я, есть ты, есть он.
Он, это тоже ты.
Оу оу, оу оу, е е е
Есть он, есть я, но он это ты.
Как всё запуталось.
Оу уоу уоу уоу уоу е
Эть вы, есть я, есть твой парень,
Но он мой парень.
Как всё запуталось.
Но у меня преимущество!

***
Так! Стоп! Ребята разберитесь друг с другом.
Так! Стоп! Это мой парень!
Так! Стоп! Я не против.
Я не против, но я хочу понять.
Что происходит!
***

Если ты и он, это связь.
Он мой парень.
Уоу уоу, уоу уоу е е
Если он и ты, одно целое.
То я скажу что он, мой парень.
Уоу уоу, уоу уоу е
У меня преимущество.
Нет я не спорю.
Я хочу понять.
Как всё запуталось.
Но у меня преимущество!
__________________________________

It's a fun song.

Your boyfriend, my boyfriend.
How did this happen?
Wow wow, wow wow e e
My boyfriend, not your boyfriend.
But I have the advantage.
Wow wow, wow wow e
Two guys?
Or is it the same one?
How did it happen that your boyfriend,
This is my boyfriend.
Everything is confused.

There is me, there is you, there is him.
He is also you.
Oh oh, oh oh, e e e
There is him, there is me, but he is you.
How confused everything is.
Oh wow wow wow wow e
This is you, there is me, there is your boyfriend,
But he's my boyfriend.
How confused everything is.
But I have the advantage!

***
So! Stop! Guys, deal with each other.
So! Stop! This is my boyfriend!
So! Stop! I don't mind.
I don't mind, but I want to understand.
What's going on!
***

If you and him, it's a connection.
He's my boyfriend.
Wow wow, wow wow e e
If he and you are one.
Then I will say that he is my boyfriend.
Wow wow, wow wow e
I have the advantage.
No, I'm not arguing.
I want to understand.
How confused everything is.
But I have the advantage!


Рецензии