Вже Бог святе л то розлива...

*   *   *
               Назару і Лесі Романюкам
               присвячується з любов’ю
               в Христі Ісусі

1

Вже Бог святеє літо розливає...
О... рано
           в саду іволга співає...
І так як в серці Бог
Він спонукає —
зажити раєм...
             о зажити раєм!
І в чиїм серці Бог —
він не вмирає.


Чи він співа —
чи в серці іволга співає —
Полине світом — «Будь
                щасливим!»
            «Будь
             щасливим!»
Були б вже зливи —
та є тонкії розмиви...
то зріє плід
що Бог безсмертям
напуває!


2

Таяться перші в лугові прокоси.
Вже в них і світла досить —
                і повітря досить...


Так завжди я — з листа —
світ не зіжмаканий!
Чи я молюсь?
от — сонце молиться між маками
свіжості чується
на все є свіжість — жити

дубка в міжтрав’ї не скосити

06.07.2021


Рецензии