I won t open

I won't open my eyes.
Everything is already happening.
I won't open my eyes.
Even when we're kissing.
Even when everything is already happening.
I won't open my eyes I know.
I know it's you.

А вот здесь рука не поднимется по русски написать.
Это тоже отрывок.


Рецензии