Нехай тобi розкаже дощ
Нехай тобі він заспіває.
Нехай тобі розкаже дощ
Про те, як я тебе кохаю.
Нехай тобі розкаже дощ,
Що ти для мене наймиліша.
Нехай тобі розкаже дощ,
Що ти в житті любов найбільша.
Нехай тобі розкаже дощ,
Як серце мліє за тобою.
Нехай тобі розкаже дощ,
Що образ твій ношу з собою.
Нехай тобі розкаже дощ,
Що ти - єдинеє кохання.
Нехай тобі розкаже дощ,
Хай передасть тобі зізнання.
Нехай тобі розкаже дощ,
Моє кохання оспіває.
Нехай тобі розкаже дощ,
Як серце пристрасно кохає.
13.07.2017 р.
Свидетельство о публикации №121071302566