Белы налiy

Белы наліў-прывітанне з дзяцінства,
Яблык,што цёплыя промні ўвабраў!
Белы наліў,як вяртанне ў мясціны,
Дзе кожнае лета часта бываў.

Соладка пахнуць,вісяць на галінках,
Хочацца ўпотай некалькі ўзяць,
Схаваць ў кішэні і бегчы ад Нінкі,
Бо трэба малодшым яшчэ нешта даць!

Седзячы дружна на лаўцы ля плота,
Яблыкі есці,гаворку вясці.
Праводзіць свой час без турбот, бесклапотна...
Нажаль,у дзяцінства назад не прыйсці!


Рецензии
Чудовий атмосферний вірш. Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   13.07.2021 00:51     Заявить о нарушении
Дзякуй вялікі!

Елена Котова 12   13.07.2021 07:06   Заявить о нарушении