Ещё

Ещё одну минуточку.
Не шевелись.
Хочу запомнить,
Ощущение в моменте.
Ты сказал: Проснись.
И я послушно просыпаюсь среди ночи.
Как так?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Даже не помню, что мне снилось...

Just one more minute.
Don't move.
I want to remember,
A feeling in the moment.
You said wake up.
And I obediently wake up in the middle of the night.
How so?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I don't even remember what I dreamed...


Рецензии