Мiж магутных дубоу...

Між магутных дубоў
Да свяшчэнных муроў
Мы імкнёмся душой на спатканне.
Цені часу на сценах, прыступкі муроў
Нас чакаюць з вячора да рання.


Фота: Валерый Вядрэнка (Рэспубліка Беларусь)


Рецензии