На свято первоверховних Р здво напам ятало липень

       Різдво напам’ятало липень


                Діві Марії
                і Божественному навчителю Павлу
                присвячується з любов’ю


Про Різдво добре —
                мовній решті
Цей липень вимовився знову!
Поміж малинами й черешнями
Півні підносять часослови!



І трави — й душний дух —
                люцерни! —
З благословіннями одними! —
Небесним атмосферам — зерна,
І їх же дух — поміж земними!..



Під золотою під габою
Золотих слів духовний осмос —
Бо Ти є, Боже, просто з мною,
Вкладуться з неба
                в літо косми.



У кому Божа воля й сила —
той турбоздвиженням
всім дух
підносить!

10.07.2021


Рецензии