Старiю

Старію, в`яне тіло, та душа
Не рветься  в ирій, щільно жметься в плоті.
Тримаюсь, крок карбую при нагоді,
Хоч серце й стримує - не поспішай.

Живу собі, не думаю про вік,
Про те, що майже всі мені, як діти.
Коли ж ( не внуки) називають дідом,
Ніяковію трохи, бо не звик.


Рецензии