Берий байт мустафа ганижев
Джовхьар паьшк хилар,
Нохчий ворда кашаяхар.
Хургдоацар дийца Т1ур,
Хургдолчох даьнна вир.
Дади мож мустъялар,
Нани котам къаялар.
Дуне да – Буни да!
Малх ба – нах ба!
Сигала седъа баьлар,
Наькъа новкъост ваьлар.
Даьха даьнна, вай деце?
Дала дезаш, вай деце?
Дуне да – Буни да!
Малх ба – нах ба!
Г1алг1а ц1а де кийча хилар –
Ший м1арга 1ожало техар.
Ятта коартол яйха хилар,
Баге йоагае цун мегар.
Дуне да – Буни да!
Малх ба – нах ба!
Саготаданна Ч1уби хьайзар,
Из кашачу вилла моллан дийзар.
Ж1алий ц1ог Даде даьккхар,
Шайт1о зурама ший лакхар.
Дуне да – Буни да!
Малх ба – нах ба!
Рамзан банан д1айи1ар,
Че кочъянна из хьайзар.
Делкъинга 1аж цо биар,
Цу т1а хий цо д1амалар.
Ванаг1а ер дуне герга дий?
Шайт1ан цог мустдапндий?
Дуне да – Буни да!
Малх ба – Нах ба!
Хьажк1а-хьалтам бага хийжар,
Думе кусок гийга чу йижар.
Моаме хьайро жувр 1аьхьар,
Ябакха зурмо лерга зов доаладар.
Дуне да – Буни да!
Малх ба – нах ба!
08. 07. 2021 ш.
Свидетельство о публикации №121071102031