***

Це липи так дурманно розцвітають, солодко-приторно,
 як пахне легковажність.
Ніхто не скаже, ні ніхто не скаже,
Коли вчиниш, щось не розважне,
Хоч їдь далеко, йди в траві босоніж,Хоч швидко й вітряно,
 Без гніту витримки, думки розгорнеш,
Хоч ті, що крутяться, ось поруч,
А може вже й у свій Воронеж
Бо зараз літо, і пахнуть липи, і так довіку


Рецензии