Counter-clockwise wind

Counter-clockwise wind

Two ancient pillars arched in One,
The answers to a streaming change are None.
Whoever claims the right to quiz is not the voice of idle whims.
Whatever fate is meant to be,
It's just a counter-clockwise wind.

©Roksolana Zigon
18/06/2018

Два древних свода-мысль, обретшая покой,
И таянье зари не вспыхнет уж тоской.
Кто бы ни стал под аркой вечных дум,
Ни вопрошал беспечно свой уставший ум,
Судьба-два свода, две глазницы, два окна,
Подует ветер вспять и выглянет душа.

©Роксолана Жигон
18/06/2018


Рецензии