seventh

seventh, seventh, come in seventh, i can't copy
why don't you reply?
heathen's outside but hero rose up and went out
wolf has the night, hero has the sword, beyond mounts lies Volga
cold behind the back
nothing is to feel for, nothing is for long
where else? what else? I'm else!

the trumpet calls, the hero goes, the chain mail's buzzing
only snowstorm is wiggling and wind chases out
can't get far away, can't find one another
day as day, night as night

oh seventh, seventh, should really not!
oh seventh, seventh, and only ought!
oh seventh seventh, if only ought!
oh seventh, seventh, well just if ought!
ought to try! ought to try! if only i!




АукцЫон – Седьмой

Седьмой, седьмой, отвечай, седьмой, я тебя не слышу
Почему молчишь?
За окном чужой, но встал герой и вышел
У волка ночь, у героя меч, за горами Волга
Холод за спиной
Ничего не жалко, ничего надолго
 
Где ещё?
Что ещё?
Я ещё!
 
Труба зовёт, герой идёт, звенит кольчуга
Только злится вьюга и ветер гонит прочь
Не уйти намного, не найти друг друга
День как день
Ночь как ночь
 
Седьмой, седьмой, не надо бы!
Седьмой, седьмой, а может быть!
Седьмой, седьмой, а если бы!
Седьмой, седьмой, ну если бы!
Надо бы! надо бы! Если бы я!


Рецензии