Мамина лавочка
летить увись
співає хор...
несе у даль з водою
моя оселя тут!
як і колись
на лавці - маминій
над тихою рікою
серце торкається батьків колиски
вдихаю запах рідної землі
на ній! тримаються життєві диски
всі істини - великі і малі
3.06. 2021 р.
Свидетельство о публикации №121070406179