Чирвилин дережаяр
Ам чи кьилин дерди я.
Гележегдин уьмуьрда,
Чи гъил кьазвай багъри я.
Чирвал мягькем къеле я,
Ам илимдин бине я.
Чирвал къачур инсандин,
Дережаяр вине я.
Чирвилери ракьарни,
Ц/уруризва гъилералд.
Муьт/уьгъариз цаварни,
Аквазва чаз вилералд.
Чирвал къачун мурад я,
Ам умудрин са чад я.
Илимдиз рехъ ачухай,
Кьегьалралди чун шад.
К/ела бала хъсандиз,
Чирвал къачу масандиз.
Ам уьмуьрдиз экв гудай,
Чирагъ я гьар инсандиз.
Чирвал чи бахт,вири я,
Инсандик квай иви я.
Чирвал къачун тавурди,
Уьмуьрлухди буьркьуь я.
Свидетельство о публикации №121070401351