Немiч

Допекла старого неміч,
Їсть його їдом.
А було: стояв, як лелич,
Над своїм гніздом.

Розлетілись лелечата,
Вже в самих малі.
Сни й жалі його. А мати...
Мати їх - в землі.

Жде сердешний на прийдешню
Для розмови віч-
На'-віч іншу, нетутешню,
Потойбічну ніч.

Але ночі на світанні
Сходить тінь з лиця,
І розмові тій останній
Все нема кінця.


Рецензии