Триптих

-Привет!
              -Привет!
Тик-так, так-тик
-Привет!
       -Привит?
Тик-так.
            -Закрыт!
-Привит!
             -Зомбит
Так-тик.
           - Привит!
- Привит!
              Открыт!
Забыт! - Тактик.
Так тих. Так стих
Тик-так вторит
Привет!
          - Привит?
-Пою  Иди-т
Пи-аф! - тик-так
   Тактик. Триптих...


Рецензии