За лаштунками

Відкривається сцена, життя напоказ,
Моя душа нарозхрист,
У неба захисту просить.
Діамантова тема, так одиноко,
Вогнем усе палає,
І серце лагідно крає.

Приспів:
А моє життя за лаштунками,
А моє життя – лиш моє.
І наповнене подарунками,
Все, що треба так, в ньому є.

Хто, кому і навіщо – всі рівні й нерівні,
І треба, і не треба –
Бажання більше потреби.
Сильний вітер знов свище – дороги різні,
Іти вперед по краю,
Граю -живу, живу-граю.


Рецензии