Лине музика

Лине музика в душі,
Промовляє серце вірші.
Співпадіння на межі,
Відчуття дедалі інші.
День і ніч переплелись,
Так чи ні – я заблукала.
Десь дороги не зійшлись,
Доля проти знов зіграла.

Приспів:
Нота до ноти –
Акорди сміливі,
Мелодія нестримно л'ється.
Пам'яті дотик
Холодний, як злива,
Душа то плаче, то сміється.

Почуття за горизонт,
Каяття – немов в полоні.
Незабутній віщий сон,
Самота вогнем в долоні.
По периметру любов
В такт всміхається в обличчя.
Знову щастя полутон,
Дивні в долі протиріччя.


Рецензии