Каем дае?
Куы ма фенин аез иунаег хатт.
Уаед аей аез бафаерсин:"Каем уыдтае,
Мае уд аенае даеуаей куы мард?"
Саеумаейы хур йае саер куы сдары,
Заеххыл куы атулы йае тын,
Уаеларвыл ын йае ном ссарын,
Аемае йае фенынмае баеллын.
Каем дае? Дае заердаейы раебыны
Маенаен каед не ссардтай бынат,
Каед даем мае уарзты зынг нае зыны,
Уаед мын мае уд фаестаемае ратт.
Свидетельство о публикации №121063001087