Ходайга яздым гариза

Гариза яздым Ходайга
Барып житэрме ме икэн
Ачу килмэсме Ходайнын
Мин бит язмадым тиктэн.

Ходайга чыкты йомышым
Бутэн сорар кешем юк
Нигэ койлэнми тормышым
Ренжетэ нигэ бик нык.

Нигэ бердэ ачык коннэр
Алда куренми икэн
Картайгач ниэшлэрмен сон мин
Оныклар булыр мы икэн.

Кайчан кызым тормыш койлэр
Бэхетле булыр мы икэн
Эллэ шулай узем кебек
Ялгызын ойерер ме икэн.

Уйладым да,бар язганны
Сызып куйдым мин тиздэн
Уйламагыз курыктым дип.
Колмэсэ ярый бездэн.

Ходаем бир сэлэмэтлек,
тынычлык бу доньяда.
Балаларга,туганнарга,
хэмдэ бар бэндэлэргэ.

Балаларга жан биргэнгэ.
Укенмимен мин берук
Уземнэн килгэн кочлэрдэн
Тырышырмын как нибудь.


Рецензии